Pressan palsta

Tervehdys,

Uusi Leijona-kausi on taas alkamassa ja minut on valittu tulevan kauden 2022-2023 Suonenjoki/Soittu klubin presidentiksi. Kiitos luottamuksesta! Olen ollut muutaman vuoden Leijona-toiminnassa mukana, klubin nuorimpana jäsenenä. Olen toki nauttinut luottamuksesta jo aiemminkin; onhan minun annettu olla mukana klubin hallituksessa, sekä kehittämässä klubin toimintaa eteenpäin. Klubin aktiviteetit ja paljon puhuttu leijonahenki ovat tulleet pikkuhiljaa tutuiksi, joskin vielä on minulla paljon opittavaa. Odotan tulevaa presidenttikautta varovaisella innostuksella.

Viimeiset pari kauttamme ovat olleet hieman poikkeuksellisia ja haastavia koronaviruspandemiasta johtuen. Vaikka tautia ei ole vieläkään kokonaan selätetty, tilanne vaikuttaa tasaantuneen huomattavasti. Kuitenkin tulevina vuosina Euroopan epävakaa poliittinen tilanne ja energiakriisi voivat aiheuttaa monenlaisia haasteita myös meillä Suomessa ja Savossa asti. Haluamme olla tilanteen tasalla ja käyttää resurssejamme paikallisten avuksi mahdollisimman hyvin.

Tulemme varmasti jatkamaan klubin toimintaa perinteisellä toiminnalla ja avustuksilla, mutta etsimme myös jatkuvasti uusia avustuskohteita ja aktiviteettimahdollisuuksia. Haluamme kehittää toimintaamme vastaamaan nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeita. Toivottavasti onnistumme tavoitteessamme ja saamme myös uusia jäseniä innostettua klubimme toimintaan mukaan!

Kauden ensimmäinen kokoontuminen on 13.9.2022 tuttuun tyyliin Vanhamäen toimintakeskuksessa. Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Antti Kolehmainen, Presidentti