Pressan palsta

Tervehdys,

Olemme aloittelemassa uutta Leijona-kautta ja lähestyn nyt Teitä uutena presidenttinä. Olen ollut Leijona toimissa 30.3.2014 alkaen. Leijona-toiminnassa on paljon asioita, jotka ovat vielä minulle uusia ja epäselviä. Lupaan oppia asioita koko ajan, mutta toivon myös ymmärrystä tehdyille ja tuleville kömmähdyksille. Minulle olisi tärkeää saada teitä kaikkia aktivoitua toimintaan mukaan ja osallistumaan omalla hyvällä tavallaan.

Kevätkausi oli poikkeuksellinen koronasta johtuen. Tulemme jatkamaan vanhoilla hyvillä aktiviteeteillä, mutta haemme myös koko ajan uusia ajatuksia siitä, että saamme toimintaamme kehitettyä sekä toteutettua yhä enemmän kaikkia Leijona-jäseniämme innostavaan toimintaan.

Kokoonnuimme kauden ensimmäiseen klubi-tapaamiseen ti 8.9.2020 tuttuun tyyliin Vanhamäellä, aloittaen ruokailun klo 18.00 ja jatkaen sitä keskustelua. Heti ensimmäiseen kokoontumiseen saimme vieraaksemme lohkon puheenjohtajan Arvo Leskisen. Seuraava tilinpäätös kokous on 13.10.2020 klo 18.00 ja hallitus kokoontuu klo 17.00. Toivottavasti korona ei estä meidän kokoontumisia tällä kaudella ja voimme keskustella/suunnitella tämän kauden tulevia asioita.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin
Presidentti Kari Hiltunen